facebook instagram twitter

Zomer bij Mamma Mia!

25 juni 2019

De ultieme feel-good musical met de hits van ABBA


Profiteer van deze zomerklapper voor MAMMA MIA! Krijg nu 50% voordeel per kaart voor alle shows tot en met augustus! Dit aanbod wil je niet missen, want MAMMA MIA! stopt in september. Boek nu je kaarten met voordeel en beleef alléén deze zomer nog de ultieme feel-good musical met de hits van ABBA in het Beatrix Theater Utrecht.
Internationale musicalsensatieMAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Wereldwijd hebben al meer dan 60 miljoen mensen deze show in hun hart gesloten.
Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.Kaarten voor Mamma Mia met korting zijn HIER verkrijgbaar!