Zakelijk

Ram Entertainment is het dynamische entertainment bedrijf van Antje Monteiro. Want naast de passie voor muziek heeft Antje nog een andere passie: Tv programma’s  & events ontwikkelen. Ram Entertainment maakt programma’s waar zij  zelf graag naar kijken met een wisselend team van bevlogen en creatieve makers. Antje: “Ik wil mensen raken met onze programma’s. Van reality tot reportages, van drama tot comedy. Ik zie overal een verhaal in dat ik graag wil vertellen”.

In 2009 maakte Ram Entertainment de reality serie ‘100% Antje’ voor RTV Utrecht. Een 8-delige serie over het tot stand komen van het album van de populaire Utrechtse zangeres.

Het grote succes van het door Ram Entertainment geproduceerde ‘Gipsy Girls’ was bijna niet te evenaren. Een kijkje in de gesloten wereld van woonwagenbewoners. Centraal stond een van de meest belangrijke gebeurtenissen in het leven van deze kinderen: de heilige communie. Voor deze katholieke traditie worden kosten noch moeite gespaard. Een extravagante prinsessenjurk, een limousine, roze Hummer of sprookjesachtige koets, optredens en een reusachtige taart, niets is te gek op deze speciale dag. De deuren van de Nederlandse woonwagengemeenschap stonden zes weken lang open in het RTL 4-programma ‘Gypsy Girls’. De zeer openhartige bewoners hebben aan heel Nederland laten zien op welke manier zij nu echt leven binnen hun zeer hechte gemeenschap.

Begin 2018 lanceert Ram Entertainment; Fit at Home. Dit is het eerste landelijke sportplatvorm voor het hele gezin waar je on demand kunt sporten via KPN en Ziggo. Het concept voor dit nieuwe sporten is bedacht en uitgewerkt door Antje Monteiro. ‘Voor mijn werk moet ik fit blijven,’ zegt Antje. ‘Maar met een druk werkschema en een gezin is een bezoek aan de sportschool lastig in te plannen. Het liefst wilde ik thuis sporten, gewoon wanneer het mij uit zou komen en waar niemand meekijkt. Het liefst onder begeleiding van een professional. Maar aangezien niet iedereen zich dit kan veroorloven bedacht ik samen met mijn compagnon Vincent Biekman Fit at Home. Fit at Home is het Netflix van het thuis-sporten. Bij Netflix krijg je een menu met films, bij Fit at Home krijg je een menu met meer dan 900 work-outs! Want hoe fantastisch is het dat je thuis kunt sporten op de momenten dat het jou uitkomt met een professional die via het tv-kanaal jou begeleidt.’

Daarnaast heeft Ram Entertainment ook een Boekingen en Management afdeling.

Kijk op ramentertainment.nl voor meer informatie