Trouwambtenaar

Wie droomt er niet van: echte liefde? Wat is er mooier dan twee mensen in het echt te verbinden? Met Antje Monteiro als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, is dat mogelijk.

Het is een grote eer om de liefde tussen twee mensen te mogen bezegelen met een huwelijk. In een voorgesprek met het bruidspaar zal Antje alle speciale wensen bespreken. Natuurlijk is er veel ruimte voor persoonlijke anekdotes. Na het voorgesprek zal er een korte vragenlijst aan het bruidspaar worden gegeven, welke zij afzonderlijk van elkaar moeten invullen. Hieruit komen leuke, lieve en soms grappige momenten naar voren. De ceremonie met Antje is alles behalve standaard want dit resulteert in een persoonlijke speech die met liefde en humor door Antje wordt verteld.

Tevens is het mogelijk om een akoestisch lied of een op maat gemaakt lied door Antje te laten zingen aan het einde van het officiƫle gedeelte.
Met Antje Monteiro als trouwambtenaar is bijna alles mogelijk. Antje doet niets liever dan de mooiste dag van het leven op geheel persoonlijke wijze nog een beetje mooier te maken voor het bruidspaar. Of het nu een grootse of juist meer een intieme setting is, Antje verbindt het liefdeskoppel op een geheel eigen persoonlijke manier in het echt. Een dag om nooit meer te vergeten.