Optreden Enschede

16-07-2017

Bölke Open Air opent donderdag voor de elfde keer de reeks Grolsch Summer Sounds met een spectaculair programma. Het publiek kan deze avond genieten van diverse (travestie)acts een heuse vuurshow en de huis DJ's van het Bölke draaien hun favoriete mix. Zangeres en musicalster Antje Monteiro zal vanaf 22.00 uur het publiek vermaken met een spetterend live optreden. Enschede - Uitgaanscentrum 't Bölke heeft voor deze eerste avond van de Grolsch Summer Sounds wederom een verrassend programma neergezet. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken en de gevoelstemperatuur flink laten stijgen. Dragqueens Vanaf 19.00 uur wordt de muziek verzorgd door de huisdeejays van 't Bölke. Diverse dragqueens met klinkende namen als Miss Tuttie, Madame Gisela en D-Zire zijn te bewonderen en uiteraard wordt het publiek ook getrakteerd op diverse mannelijke gogo-dancers en andere dance-acts. Luchtact De vier enthousiaste leden van Aerialistics gaan een betoverende luchtact opvoeren en een vuurshow zorgt voor nog meer spanning en sensatie. Antje Monteiro Zangeres en musicalster Antje Monteiro zal vanaf 22.00 uur het podium betreden. Antje Monteiro is een gevestigde naam in de muziekbranche. Zij begon haar carrière ooit op bruiloften en partijen, maar wist binnen afzienbare tijd uit te groeien tot één van de betere en bekendere zangeressen van Nederland. Haar dochter Romy maakt momenteel furore in de muziekbranche. In 2015 brak Romy door met de hoofdrol in de Nederlandse versie van de musical The Bodyguard.

Afterparty In 't Bölke aan de Molenstraat kan iedereen terecht voor de speciale afterparty van 23.00 tot 04.30 uur, met dance acts, drag queens, special effects en veel confetti.
Ook hier zorgen de vijf huisdeejays voor muzikaal vertier. En verder... Na de Bölke Open Air editie volgen nog: 27 juli (Rico Latino Salsa Night), 3 augustus (Vrieler NL), 10 augustus (NiX Blues Night) en 17 augustus (Enschede Rocks). Dit gratis toegankelijke zomerspektakel is een initiatief van Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) in samenwerking met Enschede Promotie. Meer informatie over het programma is te vinden op www.grolschsummersounds.nl    
 
 
 
 
 
 

Close