Laatste Bodyguard !

16-07-2017

Vandaag is de allerlaatste voorstelling van  The Bodyguard. Ik zit terug te denken aan 2 jaar geleden, wat ik voelde op de dag van première en daarna. Ik  keek wat ik op mijn blog had geschreven  en vond dit: 
 
 
"Ik word net wakker van de felle zon in mijn gezicht. Ik hou niet van gordijnen, slaap liever in het licht. Meteen weet ik welke dag het is. Ik ben er mee gaan slapen en sta er nu mee op. 27 september Premiere van  The Bodyguard. 1e premiere van mijn Romy. Mijn dochter, mijn alles. Maanden heeft ze kei en kei hard gewerkt om vandaag te stralen. Maanden van 6 dagen in de week uit je comfort zone stappen en iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan, zingen acteren en dansen. Ik stap onder de douche en de eerste tranen van vandaag komen al. Ze biggelen over mijn wangen en zijn niet meer te stoppen. Huilen van blijdschap heet dat. Huilen van dankbaarheid. Iedereen vraagt me of ik trots ben. Natuurijk ben ik trots, mega ongelofelijk super trots. Maar ik ben vooral dankbaar. Dankbaar dat wij, Romy en ik , zo'n bijzonder moment, zo onverwachts mogen meemaken. Samen. Romy zal  vandaag  de harten veroveren van iedereen in de zaal, dat weet ik. Daar heeft ze heel erg hard voor gewerkt. Met het beste team dat je je kunt wensen van Stage Entertainment. Het zal het  begin zijn van haar carrière. En mama zal van de zij lijn elke stap mee kijken, mee helpen maar vooral mee genieten. Want ik weet al dat deze onzekere rups een prachtige vlinder is geworden, die zal uitvliegen waar de uitdagingen in de wereld haar zullen brengen. Op eigen kracht, op haar eigen talent en spirit.  Dank je wel god, het universum of whaterver there is!!! Dank je wel"
 
 
 
De afgelopen 2 jaar waren een rollercoaster met ups en downs.  Ze brak tijdens de show  haar arm maar won ook een musical award. Mijn meisje heeft in een record tempo moeten leren hoe om te gaan met vallen en opstaan. BUT she dit it!!! En hoe! The bodyguard stopt maar was het begin van een mooie carrière.  Met een mooi platen contract en een tv contract op zak!!   Ik ga vanavond nog een keer extra genieten van de mooiste Rachel Marron in het Beatrix theater.  #blessed  
 
 

Close