Dance Dance Dance

08-03-2016

Het heeft even geduurd maar hier is ie weer; een nieuwe blog.     Je hebt het overal al kunnen lezen: Opvliegers is een grote hit in alle theaters! Hoe gaaf is dat?!   Uitverkochte zalen vol hilarisch lachende vrouwen. Vanaf november dit jaar gaan we beginnen met een nieuwe Opvlieger deel2! Opvliegers in de sneeuw.   Tot april 2017 zijn we dan weer aan het toeren door heel Nederland. Wees er voor kaartjes maar snel bij want het schijnt hard te gaan. Al 8-0 voorstellingen zijn er verkocht. Hoe leuk!?!             Daarnaast was er natuurlijk het nieuws op RTL Boulevard: Romy en ik gaan meedoen aan de danssensatie van RTL 4 : Dance Dance Dance.  

Het persbericht luidde als volgt:

 

Actrice Robin Martens en ‘GTST’-collega Buddy Vedder, de Volendamse Kees Tol met goede vriendin én vrouw van Simon Keizer: Annemarie Keizer, musicalsterren - tevens moeder en dochter - Antje en Romy Monteiro, acteur Ferry Doedens met voormalig topzwemster Inge de Bruijn en zanger Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany wagen zich in het tweede seizoen van het RTL 4-programma ‘Dance Dance Dance’ aan het uitdagende dansavontuur. Vol passie en enthousiasme beginnen deze vijf koppels over slechts enkele weken aan de maandenlange loodzware trainingsperiode. Allemaal met maar één doel voor ogen: dit najaar de show stelen met indrukwekkende dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

De presentatie van ‘Dance Dance Dance’ is ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

‘Dance Dance Dance’ wordt geproduceerd voor Talpa. Uitzending: dit najaar te zien bij RTL 4    
    Toen wij hier vorig jaar voor werden gevraagd riepen we beide in ons enthousiasme meteen JA! Daarna kwam pas het besef waar we ja tegen hadden gezegd. 20 uur trainen 16 uur dans les en daarna nog personal training per week en dat 4,5 maand lang. Slik….   Romy en ik houden allebei van dansen en vorig jaar was het programma echt een sensatie!   Heerlijk om te zien!! Ik heb altijd heel er veel bewondering voor mijn collega’s, de dansers uit de vele musicals die ik heb gedaan. Het ziet er zo makkelijk uit. Maar ik weet wel beter. En inmiddels helemaal. We zijn nu een week begonnen en jezus wat is het zwaar!!!!   Maar wat heb ik nu al een plezier en zo veel gelachen samen met Romy. Ik beleef er tegelijkertijd ook zoveel plezier aan dat ik de spierpijn, de vermoeidheid, het gestress om weer op tijd in theater te zijn, vergeet. Hoe heerlijk en wat een zegen om dit samen met mijn dochter te doen! En dat ook nog eens op mijn leeftijd!!   Het is zeer professioneel. We hebben naast een personal trainer, 5 verschillende dans docenten en een voeding coach. Romy en ik slaan natuurlijk meteen door en eten bijna alleen nog maar biologisch en gezond. Groene smooties, fruit, groente, eiwit shakes vitamine supplementen alles om ons straks bij de opname tot grote hoogtes te brengen.   Wat een heerlijk nieuwe avontuur!! Ik ga proberen om jullie elke week op de hoogte te houden van de ontwikkelingen!             Ps : Jaaa mijn huis is ook bijna klaar!! Ik hoop rond mijn verjaardag 12 april te verhuizen….. keep you posted!     Liefs Antje   TETS

Close