facebook instagram twitter

Kadeconcert groot succes !

23 juli 2019

Antje presenteerde zondag het Kadeconcert! 

Het Culturele Zondag Kadeconcert in de Weerdsluis trok dit weekend volle kades.

UTRECHT РNa meerdere edities in eerdere jaren bestond het Kadeconcert dit jaar voor het eerst uit een tweedaags programma.

Code geel

Code geel maakte aan het einde van de zaterdagmiddag plaats voor een zonnige avond, waarop de kades al snel gevuld waren met enthousiaste toeschouwers. Op zondagmiddag wisten veel bezoekers zowel te boot, kano en waterfiets als op de kades het openluchtconcert goed te vinden. Het gratis toegankelijke openluchtconcert vond plaats op een speciaal aangelegd drijvend podium in de Weerdsluis.

Van jazz tot klassiek

Het tweedaagse programma werd samengesteld in samenwerking met de Nieuwe Philharmonie Utrecht en met medewerking van TivoliVredenburg en Grachtenfestival. Op zaterdagavond voerde jazz de boventoon, met optredens van Bruut!, de Raad van Toezicht en de Youth Percussion Pool o.l.v. Tatiana Koleva. Op zondagmiddag betrad de Nieuwe Philharmonie Utrecht o.l.v. Johannes Leertouwer het podium en lag de presentatie in handen van zangeres en musicalster Antje Monteiro. Als verrassingsact en afsluiting van het Kadeconcert zong Antje Monteiro het nummer Thank You for the Music van ABBA.