facebook instagram twitter

Kadeconcert 2019

21 juli 2019

Antje presteerd vandaag wederom het Kadeconcert in Utrecht.

Aanvang: 15.30 uur

Kadeconcert keert terug met tweedaags programma

Na meerdere edities in eerdere jaren keert het Culturele Zondag Kadeconcert dit jaar terug met een tweedaags programma. Kom op zaterdagavond 20 juli en zondagmiddag 21 juli luisteren naar een gevarieerd muziekprogramma in de prachtige Weerdsluis. Toegang is gratis.

Het drijvende podium in de Weerdsluis vormt twee dagen de basis voor dit openluchtconcert. Op zaterdag voert jazz de boventoon met optredens van de Youth Percussion Pool, Bruut! en de formatie Raad van Toezicht. Op zondag presenteert de Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer een klassiek programma.

Op beide dagen is het mogelijk om ook zelf vanaf het water van de concerten te genieten; boten kunnen in de nabijheid van het podium worden aangelegd. De plaatsen zijn beperkt, dus het wordt aangeraden tijdig aan te meren.

Het Culturele Zondag Kadeconcert wordt georganiseerd door Culturele Zondagen in samenwerking met de Nieuwe Philharmonie Utrecht en met medewerking van TivoliVredenburg en Grachtenfestival. Kijk voor meer informatie op Culturelezondagen.nl

Foto: Stephan Markus