facebook instagram twitter

De laatste Mamma Mia

29 december 2019

Vandaag speelt de cast van Mamma Mia de allerlaatste show.

Voor Antje is de rol van Donna de droomrol die ze altijd al wilde spelen.

Vandaag nog 1 keer genieten van alle songs van ABBA en deze swingende musical.

Uiteraard staan er voor Antje alweer leuke nieuwe dingen in de planning.. houdt dus Antje.nl en de social media van Antje in de gaten!

Antje:

Het is zover. De dag waar ik naar verlang en de dag die ik vrees; DE ALLERLAATSTE MAMMA MIA SHOW VANDAAG! Ik weet nog als de dag van gister dat ik nu bijna 2 jaar geleden naar Londen vloog om daar Mamma Mia te zien ter voorbereiding op de auditie . Nog nooit wilde ik zo graag een rol!! Ik belde Albert Verlinde en vertelde hem dat dit mijn droomrol was. Hij vond mij zeer geschikt voor de rol maar het Engelse team zou beslissen. De auditie ging goed en de Engelse Regisseur Paul Garrington koos mij als Donna! ?Albert Verlinde belde mij met het goede nieuws en ik gilde het ( letterlijk) uit van geluk. 6 weken daarna overleed mijn allerliefste moeder.?Het was een zware domper dat zij mij nooit in mn droomrol zou zien. De dag voor haar begrafenis maakte we de foto met mij als Donna die groot op het Beatrix theater hangt. Vrolijk kijk ik in de camera maar m’n hart was gebroken. Show must go on. Maar elke avond heb ik haar om mij heen gevoeld en soms bij glipt me door de vingers om haar gehuild ipv om mijn theater dochter. Uiteindelijk werd het spelen van mijn droomrol ook n beproeving. Ik had net mijn bedrijf Fit at Home gelanceerd en kon daarmee niet meer terug. Ook dat moest door. Mijn bedrijf groeide dus kwam er meer personeel en dus meer werk. Maar wie mij goed kent weet, als ik A zeg dan zeg ik ook B. Het werd een periode van overdag m’n bedrijf runnen en s’avonds Donna zijn in Mamma Mia. Erg pittig en met tijde bijna niet te doen maar door n ijzeren discipline hield ik mijn stem wonder boven wonder goed. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor deze kans. Voor deze rol. Voor deze productie. Het was by far het mooiste wat ik tot nu toe heb gedaan! Ik denk niet dat ik het droog ga houden vandaag maar als ze komen zijn het absoluut tranen van geluk en dankbaarheid dat ik mijn droomrol van mijn bucketlist kan strepen ?1000X Dank Albert Verlinde voor deze kans voor je steun, je tijd en vertrouwen in mij. Dank lieve lieve Carline Brouwer voor je hulp en support ter voorbereidt op de auditie . Thank you Paling Steven for directing me & for being my friend. Dank familie voor jullie geduld en begrip dat ik er zo weinig voor jullie was. Dank > Beatrix Theater Utrecht

Dank Marc en Norbert dat jullie altijd mee dachten als m’n stem moe was en ik dankzij jullie support altijd de winnaar eruit heb kunnen knallen. Dank Derk Blok voor elke dag je kritisch blik en het fris houden van alle scene’s. Dank crew & lieve collega’s voor de gezelligheid & liefde. Dank dank dank want een productie maak je samen en dankzij jullie lukte het om elke avond het Beatrix theater te veranderen in een te gek spetterend Abba feestje.

And Last but nou least ;Thank you for the music Abba !!

Op naar nieuwe avonturen !!