facebook instagram twitter

Antje is gastpresentatrice Koffietijd!

21 oktober 2019

Antje Monteiro is de eerste gastpresentatrice van dit seizoen Koffietijd!

We ontvangen ook dit seizoen weer inspirerende vrouwen als gastpresentatrices. Antje Monteiro zal het spits afbijten op 23 oktober. Wie de andere presentatrices worden blijft nog even geheim. Ook op 24 oktober is Antje gast presentatrice !

In Koffietijd staan mooie verhalen, inspirerende gasten en aansprekende rolmodellen centraal. Antje zat al vaak aan de koffietafel bij Loretta, Pernille en Quinty, maar zal nu aan de andere kant van de tafel zitten. “Ik ben al 100 keer te gast geweest, maar ik vind het ongelofelijk leuk om nu eens aan de andere kant van de tafel te zitten!”, aldus Antje. De televisiepersoonlijkheden sluiten met hun interesses en leefstijl perfect aan bij de doelgroep.

De Koffietijdpresentatrices kijken uiteraard uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega’s: “Wij vinden het bij Koffietijd altijd leuk om krachtige vrouwen uit te nodigen. Daar hoort Antje ook bij. Ik kijk uit naar woensdag, naar mijn ochtendkoffie met Antje”, aldus Pernille.

Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen, van de lekkerste recepten en modetrends tot vrouwenrechten en de urgentie van duurzaamheid.