facebook instagram twitter

Nooit meer naar de sportschool

22 oktober 2018

Iedereen die mij al wat langer kent weet dat ik altijd bezig bent met plannen maken en ideeën uitwerken. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, mijn grenzen op te zoeken en naast zingen en in theater staan,  producties te bedenken, verkopen en produceren. Ruim 3 jaar geleden kwam ik op het idee om een sportprogramma te ontwikkelen wat je gewoon thuis voor je tv kunt volgen. “On demand” wanneer het jou uitkomt.  Ik ben zelf verre van een “ Fitgirl” maar fit zijn en blijven maakt wel onderdeel uit van de levensstijl die ik heb.  Ik vind de sportschool zo’n gedoe. De lessen zijn er nooit op een tijdstip dat het mij uitkomt, je moet er toch een beetje fatsoenlijk uitzien, je let op je kleding en zonder make -up naar de sportschool is voor mij ook een no go. Mensen kijken toch en als ik een off-day heb en de les eigenlijk te zwaar is,  ga ik dus over m’n grens heen omdat iedereen om je heen het ook volhoudt.  En het kost zoveel extra tijd!!….herkenbaar?!

Ik krijg via social media heel vaak de vraag hoe ik het allemaal vol hou. 5 voorstellingen per week in theater, zakenvrouw, moeder, partner, optredens in het land, singles uitbrengen ( en dan weet men nog niet eens dat ik ook nog een enorme poetsmuts ben hahaha, mijn huis moet altijd spik en span!) Met andere woorden; Ik werk veel, speel een hele grote hoofdrol in Mamma Mia, moet mijn stem altijd goed houden en het is ook fijn om er nog een beetje leuk uit te zien ook.  Mijn antwoord is simpel; ik doe zo vaak ik kan een work-out met fit at home, gewoon thuis. Lekker on opgemaakt. Niemand die me ziet. Ik hoef de deur niet uit. En de 40 minuten les kost mij aan tijd ook echt 40 minuten!  De ene dag Yoga, de andere dag een aerobic les of een billen-/benentraining. Op een goeie dag geef ik alles en op een slechte dag doe ik iets minder m’n best… so what?! Niemand die mij ziet, maar ik ben wel bezig!  EN omdat ik mij fitter voel eet  ik veeeeeel minder koolhydraten (suikers).

Perfectie bestaat helemaal niet. Maar gezonder en fitter worden kan wel. Met een paar kleine stappen. Ik heb altijd moeite moeten doen om fit te blijven, als alleenstaande moeder was het altijd passen en meten om tijd te vinden om ook nog naar de sportschool te gaan en fit te blijven. Dat bleek vaak een lastige taak. Uit onderzoek is gebleken dat we er in Nederland niet fitter op worden. We bewegen minder en eten te veel ( verborgen)  koolhydraten.  Je voelt je minder fit en daardoor minder lekker in je vel. Het is zo zonde!  Want ik heb zelf gemerkt dat met een hele kleine aanpassing kun je je leven zoveel meer verbeteren.  Daarom heb ik dus het platform Fit at Home gelanceerd. Het Netflix van het thuissporten. Een platform wat bewegen en gezonder en fitter worden heel toegankelijk en makkelijk maakt. Je hoeft de deur niet uit. Gewoon thuis, “On demand”, voor je tv wanneer het jou uitkomt! EN desgewenst  krijg je een push bericht van je personal trainer zodat je je lessen niet vergeet! ( Heb ik bedacht… hoe leuk?!) We hebben de afgelopen 2 jaar meer dan 900 work outs op genomen. Van billen benen trainen tot yoga en kickboksen. En nog veel meer.  En wat ik echt heel erg leuk vind is Kids & Fun. Danslessen voor kinderen van 6-12 jaar met topper Robin Martens.

Ik heb voor het eerst in m’n carrière een commercial opgenomen. Dat was zooo spannend.  In mijn eigen huis,  want ik wil het laten zien zoals het echt is.  Met Romy die ook nog even langs komt. Vanaf vorige week is ie op tv en online te zien. Mocht je hem gemist hebben, op de homepagina is hij te zien!

Tekst doornemen met de regisseur.

En ..Actie!!

Met  Fit at Home personal trainer Alain.

Romy krijgt regie -aanwijzingen.

Moeder en dochter bekijken het resultaat.

Klaar!!

Het doel van Fit at Home is dat eind 2019,  50.000 mensen meer bewegen en daardoor fitter zijn geworden.

Want ; als je meer beweegt  ben je fitter, als je fit bent, voel je je fijn, als je je fijn voelt ben je een      leuker mens. Voor jezelf EN voor je omgeving! Het is een fijne gedachte.  Er zijn al veel mensen lid van Fit at home. We krijgen dagelijks hele fijne berichten binnen van vrouwen en  mannen die al veel resultaat hebben bereikt en zich fitter voelen!

Ik hoop dat jij je ook aansluit bij de fit at home club! www.fitathome.nl wees welkom! ( nu met aanbieding starterspakket twv 130 euro GRATIS! )

Liefs,
Antje