facebook instagram twitter

Hard werken wordt beloond!

8 oktober 2018

Ik kan mijn geluk niet op!

Na een spannende maar ook heerlijke première stromen langzaam alle recensies binnen en wat een mooie positieve reacties!!

Mamma Mia is back en hoe!! Natuurlijk zijn er ook een paar kritische  punten te lezen, dat houd je nu eenmaal altijd, maar het “ overall”  gevoel is zeer, zeer positief! Mamma Mia is elke avond het feestje dat ik verwachtte en de rol van Donna blijkt op mijn lijf geschreven. En het is een droom om elke avond te spelen!

Ik was erg blij met mijn prachtige blauwe Gala jurk die ik gekozen had om de kleur. Ik wilde graag de juwelen van mijn moeder dragen, die ik van haar heb geërfd. Zo is mijn lieve moeder er toch bij geweest.

We zijn nu bijna twee weken verder. De zaal is uitverkocht en het publiek elke avond weer uitzinnig!

Na maanden van rennen en vliegen kom ik weer een beetje aan mezelf toe. Eindelijk op een vrije avond weer even tijd voor mijn liefde en mijn gezin. Of overdag gewoon weer even naar de winkel, lunchen met een vriendin, een boek lezen bij de open haard, met een kop thee in de tuin zitten….. kleine dingen maar ook zo belangrijk en fijn.

Maar dat duurt bij mij nooit lang…. Het volgende project ligt namelijk alweer klaar…. Het is de aard van het beestje…….te lang rust brengt nu eenmaal onrust. Ik keek gister op tv een stukje over de serie familie Kruys van Linda de Mol en dacht bij mezelf; “ Die vrouw blijft ook maar bezig”. Vervolgens schoot meteen de gedachte door mij heen dat ook Linda veel werkt, omdat het haar waarschijnlijk kracht, energie en voldoening geeft. Net als bij mij. En weet je wat het fijnst van hard werken is?!!  Dat je extra geniet van je vrije dagen!!

Binnenkort meer nieuws!

Liefs,

Antje