facebook instagram twitter

Donna en haar 3 mannen.

23 augustus 2018

Deze week is de laatste repetitieweek in Amsterdam….volgende week verhuizen we al naar het Beatrix theater in Utrecht. Terwijl ik dit schrijf kan ik het eigenlijk niet geloven….zijn de 4 weken alweer voorbij?!!!Het lijkt een week geleden dat Albert ons welkom heette op de eerste repetitiedag. Op die dag zag ik bijna alle collega’s voor de eerste keer. Ik had de Dynamo’s,  Hilke  en Sophia, al ontmoet op de fotoshoot. We hadden meteen de grootste lol. En ook met mijn theater dochter Jolijn en “schoonzoon” Soy had ik  al kennis gemaakt op de shoot. Ik was dan ook heel lang al heel erg nieuwsgierig  naar “ mijn”  3 mannen.

Ook ik wist niet wie zij waren totdat het op Vaderdag bekend werd gemaakt. Zjon, Emiel en Dieter. Dat zijn ze. Zjon had ik wel vaker ontmoet omdat hij in The Bodyguard speelde samen met Romy. Wat een goeie keus voor Harry! Emiel ontmoette ik bij de première van de film “Mamma Mia Here we go again”. Het was een leuke avond waarbij wij ook de Amerikaanse acteurs uit de film mochten ontmoeten! Emiel en ik hadden meteen een klik en ik zie zo duidelijk een Bart in hem. Dat hij TE grappig is in zijn spel merkte ik pas bij de repetities. You will love him!!  En dan Dieter, Sam in de musical en de grote liefde van Donna. Ik ontmoette Dieter op de eerste repetitie dag.  Met zijn licht vlaamse accent en  charmante verschijning denk ik dat de dames in de zaal wel begrijpen,  waarom Donna voor hem gevallen is. Ook Dieter en ik hebben een klik vanaf het eerste uur. Samen spelen gaat vanzelf.  Wat een geluk!!  Al met al hebben we een  hele leuke groep  bij elkaar!

Gisteren hebben we de doorloop gedaan van de 1e akte. En ondanks dat we in repetitie kleding staan, zonder decor of attributen, zonder band of publiek, spatte de energie er al af! Het was echt geweldig!  Morgen doorloop akte 2 en vrijdag….. doorloop 1e & 2e akte…….

PS. heb ik jullie al verteld dat ik het allemaal doodeng vind?!

Wordt vervolgd!

Liefs,
Antje

Foto: Roy Beusker