facebook instagram twitter

De start van Fit at Home

27 maart 2018

Ken je dat gevoel? Dat je iets heel erg graag wilt, en dat als het eindelijk zover is, je dat niet kunt  bevatten? Dat je jezelf steeds moet knijpen omdat je niet kunt geloven dat het je eindelijk is gelukt?

Dat gevoel heb ik de afgelopen maand elke dag gehad. 2 jaar geleden begon ik na te denken over een ON Demand platform waarbij je voor je tv kunt bewegen wanneer het jou uitkomt. Netflix maar dan op sport gebied. Ik verlangde er zelf naar.  Ik had altijd van die dvd’s van super modellen en trainde wanneer het mij uitkwam.

Als moeder en ook nog alleenstaande moeder  was het altijd erg moeilijk  om tijd voor mijzelf te vinden en een bezoek aan de sportschool was vaak niet haalbaar, vandaar dit fijne alternatief. Maar de dvd speler is de deur uit en daarvoor in de plaats is een kastje, in mijn geval, van KPN  gekomen.

Ik heb me gek gezocht maar zag dat het er nog niet was. Gewoon simpel met 1 druk op de knop een menu met  work-out  video’s die ik thuis, op het moment dat het mij uitkomt kan gebruiken. Dus ben ik het zelf gaan ontwikkelen.

Ik denk dat ik een vrij doorsnee vrouw ben. Oké misschien met een minder gebruikelijk beroep van zangeres maar dat is werk. Als vrouw voel ik mij vaak verbonden met veel vrouwen die ik tegenkom. Bij mijn eigen optredens of als ik in theater sta.

Vrouw van, moeder van, dochter van, zangeres bij…. Al met al een druk bestaan. Het jojo effect is mij ook niet onbekend. Van  maat 38 naar maat 40 en weer terug. Hoe hou ik de balans in mijn leven? Ik moet al zoveel?!

Het was geen makkelijke weg om Fit at Home op te zetten. Ik begaf mij in een onbekende wereld met alleen maar mannen ( op mijn contact bij KPN na, dat is een heel fijne vrouw!) Maar ik bleef tegen mijzelf zeggen; waar een wil is, is een weg. Ondertussen nog toeren met Opvliegers dus avond na avond op toneel staan door heel Nederland en overdag Fit at Home opzetten, ik was vaak aan het einde van de week helemaal kapot en had de zondag nodig om bij te slapen en op te laden……Maar ik kreeg oo8k energie van alle Fit at Home betrokkenen. Het doel wat ik voor ogen had is een team bij elkaar te brengen dat positief is, kracht uit straalt en vooral het hart op de juiste plek heeft.  En dan heel Nederland meer laten bewegen. Alleen op die basis kan ik met mensen werken en dat is gelukt!!

Ik had bedacht dat het leuk zou zijn om uitsluitend te werken met de Personal trainers van de Sterren.  Ik ging ernaar op zoek en vond geweldige Personal trainers van de Sterren. Ze passen allemaal stuk voor stuk zo goed bij Fit at Home.

Omdat voeding ook heel erg belangrijk is bij fit zijn heb ik Gezond & Fit met Julia bedacht. Julia is een erkende voedingscoach en is zelf 15 kilo afgevallen door simpele kleine veranderingen toe te voegen aan haar eet patroon.  Geen ingewikkelde Chia zaadjes verhalen maar gewoon gezond verstand : “ snoep verstandig eet een appel”

De afgelopen maand ben ik begonnen met meer bewegen. De ene week  had ik tijd en energie voor 4 x pr week een work-out en de andere week 1x . Dat maakte me niet uit, ik was dolblij dat ik kon bewegen wanneer het mij uitkwam!  Precies wat ik zocht!!  Ik ben ook begonnen met het 8 weekse voedingsplan van Gezond & Fit met Julia en ben Inmiddels 4 kilo kwijt.

Ik ben gemotiveerd  want de zomer komt er zo aan en mijn dochter gaat trouwen en als moeder van de bruid wil ik mij op en top fit voelen!

Ik hoop dat ik jou kan motieven om ook iets meer te gaan bewegen, op het moment dat het jou uitkomt, gewoon thuis, met de Personal trainers van Afro jack, Quinty Trustfull, Gerard Joling en vele anderen. Want als je fit bent voel je je beter, kun je meer aan en leef je ook gelukkiger.   Ondertussen knijp ik mijzelf nog een paar keer in mijn arm… is het er echt?! Ja het is er eindelijk, Fit at Home!

PS: De kinderen zijn de toekomst. Daarom heb ik Kids & Fun bedacht. Voor kinderen 6-12 jaar die heerlijk 45 minuten mee kunnen dansen met Robin Martens.  Ik word zelf zo blij van die work-outs dat ik zeker weet dat jouw kind de dans work-outs  met plezier mee danst!

Liefs,
Antje